Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Appartementen tot 28 miljoen euro

Spectaculair complex geopend in New York; duurste nieuwbouwproject ooit

Afgelopen week is de duurste en het grootste nieuwbouwproject ooit geopend in New York. De appartementen zijn te koop voor 28 miljoen euro en daardoor voor de 'gewone' burger onbetaalbaar. 

Hudson Yards is een vastgoedontwikkeling in de wijken Chelsea en Hudson Yards in Manhattan. Het is de grootste particuliere ontwikkeling van onroerend goed in de Verenigde Staten in vierkante meters gemeten. Na voltooiing zullen 13 van de 16 geplande structuren aan de westkant van Midtown South op een platform zitten dat over de West Side Yard was gebouwd, een opslagplaats voor Long Island Rail Roadtreinen. De eerste van twee fasen bestaat uit een openbare groene ruimte en acht gebouwen met woningen, een hotel, kantoorgebouwen, een winkelcentrum en een culturele faciliteit.

Het eerste complex opende voor het publiek op 15 maart jl. De tweede fase richt zich op woonruimte, samen met een kantoorgebouw en een school. De bouw hiervan is nog niet begonnen.

Hudson Yards bestaat uit residentiĆ«le torens, kantoren, pleinen, tuinen, winkelcentra en restaurants; allemaal ontworpen door 's werelds meest iconische architecten. 

De meest overtuigende structuur van het masterplan is echter het 'Vessel' , een monumentaal met koper bekleed stalen frame ontworpen door Heatherwick Studio. Bezoekers kunnen nu de geometrische trap beklimmen en hebben een panoramisch uitzicht op het nieuwe stadsplan en de in elkaar grijpende trappen van de structuur.

Een met sterren bezaaide line-up van architecten heeft hun aanwezigheid gemarkeerd op het luxueuze monument. Wereldberoemde architectenbureaus zoals BIG, SOM, Diller Scofidio + Renfro, Rockwell Group en vele andere hebben opmerkelijke torens en structuren ontworpen, die een eerbetoon brengen aan de stad New York in hun eigen unieke stijl.

Meer informatie:
Hudson Yards New York
info@livehudsonyards.com 
www.hudsonyardsnewyork.com 

Publicatiedatum: