Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op donderdag 28 maart

Opening derde Rolf Benz Experience Center in Eindhoven

Naast de Donjon, op Ekkersrijt 4005 in Son en Breugel, wordt op 28 maart het derde Rolf Benz Experience center geopend. Consumenten kunnen zich er laten adviseren door Rolf Benz opgeleide interieurspecialisten.
Bij het Rolf Benz Experience Center Eindhoven staat de meest complete Rolf Benz-collectie van Zuid-Nederland. Al meer dan veertig jaar is Rolf Benz AG & Co.KG uit Nagold actief op de markt van gestoffeerde meubelen. Jarenlang is de Donjon ook dé Rolf Benz dealer van de regio Eindhoven met een complete Rolf Benz studio. Deze prachtige woonwinkel heeft vele jaren ervaring met de verkoop van Rolf Benz-meubels.

Op de openingsavond zal de Zwitserse ontwerper Cuno Frommherz een korte lezing over zijn visie op design geven en zijn nieuwste Rolf Benz-model onthullen. Daarnaast presenteert Donjon als eerste in Nederland het nieuwe model Rolf Benz VOLO, dat onlangs is gepresenteerd op de Internationale Meubelbeurs in Keulen.

Om te tonen dat design vele raakvlakken heeft, ontwierpen de designers van Rolf Benz ook een speciale Rolf Benz-editie van een Porsche Cayenne die op deze avond te bewonderen is. Dit unieke exemplaar is volledig door Rolf Benz 'ingericht' en de elegante, comfortabele woonkamerlook van Rolf Benz is overgezet naar het interieur van de Porsche, door het tuningsbedrijf Techart. Lokaal werkt het exclusieve autobedrijf van den Akker veel met Techart en zij zullen deze avond ook acte de présence geven.

Over Donjon
De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is interieurspecialist in de regio Eindhoven. Zij onderscheiden zich door een collectie (merk)meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. In het bedrijf, met 100 jaar ervaring als onderdeel van de Prijt groep uit Eindhoven, weten ze dat vooral de persoonlijke en deskundige begeleiding van onderscheidend belang is. Natuurlijk weet men zelf als geen ander hoe men graag de woonomgeving zou wensen. Maar tussen de droom en de werkelijkheid willen zij graag middels deskundig advies die onmisbare schakel zijn om de wensen te realiseren.

Cuno Frommherz
De Zwitserse ontwerper Cuno Frommherz is dus tijdens de opening aanwezig en beschikbaar voor vragen over zijn ontwerpen die hij voor Rolf Benz maakte. De Zwitser volgde een opleiding tot meubelmaker, maar is autodidact waar het gaat om meubeldesign. Frommherz werkt voor meerdere internationale meubelmerken. In zijn ontwerpen draait het om 'eenvoud'. De mens krijgt op een dag immers al genoeg informatie te verwerken. Verder moet naar zijn mening elk ontwerp een uitvinding' in zich hebben, een technisch idee of een detail dat het ontwerp karakter verleent.

Meer informatie:
Rolf-Benz
www.rolf-benz.com 

Publicatiedatum: