Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eerste gezamenlijk product voorgesteld; revolutionair smart toilet

Fluidmaster en IPEE bundelen krachten

Fluidmaster en IPEE, allebei gedreven door de ambitie om sanitaire oplossingen te ontwikkelen die 'future proof' zijn, hebben onlangs getekend om hun kennis en expertise te bundelen. Op ISH in Frankfurt kondigden de bedrijven officieel hun samenwerking aan. Ze stelden ook hun eerste gezamenlijk ontwikkeld product voor aan het grote publiek: een revolutionair smart toilet.

Haico Kroep, Marketing Manager van Fluidmaster: “Fluidmaster is steeds gefocust op innovatie. De technologie van IPEE had al eerder onze aandacht getrokken. Dus toen het bedrijf het idee opperde om samen een ​​smart toilet te ontwikkelen - een echt slim toilet - hebben we niet geaarzeld om met hen in zee te gaan.”

Jan Schoeters, CEO van IPEE: “Met Fluidmaster als een van de grootste spelers op het gebied van toiletframes en spoelsystemen, zijn ze een voor de hand liggende partner. Door samen te werken met een ervaren bedrijf zoals Fluidmaster kunnen we op een snelle en doelgerichte manier een systeem ontwikkelen dat geschikt is voor een groot deel van de markt.”


Links Haico Kroep (Fluidmaster) met rechts Jan Schoeters (IPEE). 

Spectre, het smart toilet van Fluidmaster en IPEE, heeft een aantal troeven ten opzichte van traditionele automatisch gespoelde toiletten: het is waterbesparend, het spoelt niet op het foute moment en is uitgerust met blokkeringsdetectie, om overstroomde vloeren te vermijden.

Over Fluidmaster
Al meer dan een halve eeuw lang heeft het bedrijf op ingenieuze wijze de interne spoelmechanismen van toiletten ontwikkeld. Naarmate detailhandel, groothandel en internationale handel alsook OEM-partnerschappen groeien, versterkt het bedrijf, naar eigen zeggen, zijn positie als een innovatieve leider en wereldwijde leverancier in de toiletverzorgingsindustrie.

Over IPEE
IPEE NV is een Belgisch bedrijf dat de traditionele wereld van het sanitair openbreekt met innovatieve oplossingen gebaseerd op een gepatenteerde technologie. Drie principes liggen aan de basis van alle producten die we ontwikkelen: eenvoud, slimme technologie en duurzaamheid. IPEE-spoelsystemen voor urinoirs en toiletten bieden de gebruiker meer voordelen dan de traditionele systemen aan een competitieve prijs, zodat de aanschaf ervan binnen ieders bereik ligt.

Meer informatie:
IPEE
info@ipee.eu
www.ipee.eu

Publicatiedatum: