Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Al 73 jaar inspiratiebron

Het verhaal achter verf Elsie van Graham & Brown

Graham & Brown introduceert Elsie; een blauwgrijze tint, in de Lagom verfcollectie. Als aanvulling op de Lagom behangcollectie lijkt Elsie grijs als ze in een grote ruimte wordt gebruikt, maar wordt een uitgesproken koel blauwe kleur in kleinere ruimtes.

Elsie was een van de eerste medewerkers van Graham & Brown en cruciaal voor het succes van het bedrijf. Vandaag de dag is Graham & Brown er trots op een derde generatie familiebedrijf te zijn, met zelfs een nicht van Elsie als een van de medewerkers.

Wie had gedacht dat 73 jaar later Elsie nog steeds deel zou uitmaken van het verhaal van Graham & Brown en inspiratie zou zijn voor de naam van deze nieuwe verfkleur.

Over Graham & Brown
Al meer dan zeventig jaar lang inspireert Graham & Brown mensen om anders over hun muren te gaan denken: vanaf het eerste structuur behang tot de hedendaagse prints van nu. Het bedrijf werd in 1946 opgericht door Harold Graham en Henry Brown en is nog steeds een familiebedrijf, in Blackburn in het graafschap Lancashire. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de grootste behangontwerper en –producent in het Verenigd Koninkrijk. Graham & Brown streeft naar constante innovatie en creativiteit van vakmanschap en ontwerp en creëert trendsettende behangcollecties, evenals een unieke verfcollectie, muurdecoratie, en accessoires voor in huis. De producten van Graham & Brown worden wereldwijd in 75 landen verkocht via de verschillende divisies van Graham & Brown in Noord-Amerika, Frankrijk, Nederland, Rusland, China en Australië.

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.nl 

Publicatiedatum: