11 houtdessins, van klassiek en rustiek eiken tot licht essen in naturel- en grijstinten

Modern Wood haalt de natuur binnen

Interfloor haalt de natuur binnen met de nieuwe collectie vinylvloeren genaamd Modern Wood. Deze serie bevat 11 houtdessins, van klassiek en rustiek eiken tot licht essen in diverse naturel en grijstinten. De 100- en 200-serie hebben een dessin met robuuste planken van 150 cm lang bij 20 cm breed. De 300-serie heeft fijnere planken van 120 x 16,7 cm die in de juiste richting gelegd een ruimte optisch groter zullen maken.

"Modern Wood heeft als naadloze PVC vinyl vloer op 400 cm breed ten opzichte van echte houten planken vele voordelen. De vloer is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch naadloos. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer jarenlang mooi en representatief te houden. Daarbij zijn PVC vinyl vloeren volledig vochtbestendig", laat een woordvoerder van Interfloor weten.

De Natural Look & Feel coating geeft het vinyl een realistisch uiterlijk. De toegepaste Slip Restraint R10 toplaag geeft de vloer een goede grip ook als de vloer vochtig is. Het vinyl is tevens comfortabel, warm, zacht aan de voeten, geluidsabsorberend en akoestiek verhogend, mede dankzij de toegepaste Compact Back. Met zijn functionaliteit en gebruiksclassificatie 23/31 is deze vloer geschikt voor zwaar residentieel gebruik, van (bij)keuken tot druk belopen hal.

Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven