Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleurenpalet van 14 uni kleuren met zijdeglans

Interfloor komt met nieuwe tapijtcollectie

Interfloor introduceert nieuwe Toscane-SDN tapijtcollectie die met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld is. Het 100% polyamide Solution Dyed Soft Yarn verschaft dit tapijt duurzame eigenschappen en een lange levensduur. Toscane-SDN kenmerkt zich door eenvoudig onderhoud en vlekverwijdering.

De tweedraads hoog getwijnde SDN garens zijn door en door geverfd (kleurvast) met het voordeel van vlek- en lichtbestendigheid. Daarmee is Toscane-SDN goed bestand tegen zonlicht en gebruikssporen. 

Deze kwaliteit is voor zwaar residentieel gebruik en voor gebruik op trappen geschikt. Ook bureaustoelen met zwenkwielen vormen geen probleem waarbij het toepassen van een transparante Jumbo Projectmat de voorkeur verdient ter bescherming van de vloer op langere termijn en voor ergonomische optimalisatie. De gesneden pool heeft een levendige structuur en is volledig naadloos te leggen. De vloerbedekking is verkrijgbaar in een kleurenpalet van 14 uni kleuren met zijdeglans.

Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: