"Het beeld moet kloppen want dat is de etalage van ons merk"

Bestwelhip: van vintage designmeubels tot fotografiestyling

Bestwelhip is acht jaar geleden opgericht door Sil Snijkers. Ze heeft naar eigen zeggen een neus voor trends, design en vintage. Het merk biedt een uitgebreid assortiment vintage designmeubels, verlichting en accessoires uit de jaren '50, '60 en '70 met het accent op Scandinavisch, Nederlands design en objecten waar je een glimlach van op je gezicht krijgt. Inmiddels zijn Kelly van Engelen, Claire Boots en Michiel van Poecke het team komen versterken. 


Sil bij de loods van Bestwelhip.

"Bij Bestwelhip wordt veel aandacht besteed aan fotografie en styling. Het beeld moet kloppen want dat is de etalage van ons merk. Het gaat om de juiste mix van originele vintage designmeubels gecombineerd met modern design", laat Sil weten. Elk product heeft een eigen verhaal.

Sil speurt stad en land af om op zoek te gaan naar de meest bijzondere producten. Het inkopen loopt als een rode draad door haar leven en ze reist daarvoor van Engeland tot Scandinavië.
Bestwelhip beschikt over een showroom met twee verdiepingen van 1000 m2. De loods is gelegen in Geleen en te bezoeken op afspraak, daarnaast is de loods elke eerste zaterdag van de maand geopend voor de openloodsdag."Ook voor stylingadvies ben je bij Bestwelhip aan het juiste adres. Van lichtplan tot totaalconcept, wij werken nauw samen met interieurstylisten zoals woonblogger Theo-Bert Pot. Wil je toch net die ene bank of fauteuil in een andere kleur, herstofferen behoort ook tot de mogelijkheden. Sinds afgelopen zomer beschikt Bestwelhip namelijk over een eigen stoffeerderij en een werkplaats waar vintage meubels een ‘Bestwelhip’ nieuw leven krijgen. Ook voor fotografiestyling in magazines kun je bij Bestwelhip terecht. Hiernaast verhuren wij ook onze meubels voor tv programma’s en richten we winkeletalages of een beursstand in", besluit Sil.

Meer informatie:
Bestwelhip
Groenseykerstraat 41B
6161 SE Geleen
sil@bestwelhip.nl
www.bestwelhip.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven