Sonogamma toont Baswa Natural op Beurs Eigen Huis

Tijdens de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis, die komend weekend (vanaf vrijdag) wordt gehouden is Sonogamma ook aanwezig. Het bedrijf stelt er BASWA Natural voor, een 100% natuurlijke en duurzame akoestische oplossing afgewerkt met een premium marmerzand coating.

Onlangs heeft Sonogamma deze techniek toegepast op een woning, net buiten Eindoven. In een bebost duingebied in Eindhoven van ruim 7.000 m² ontwierp de Londense architect Russell Jones Villa Waalre, een strakke woning opgetrokken uit wit onbehandeld beton met een fraaie houtnerf structuur, in balans met de omliggende natuur.

Bij de bouw werd bewust gekozen voor harmonie en eenvoud, slechts drie materialen beton, marmer en hout werden gebruikt in de woning. Het resultaat, een droomwoning die rust, sereniteit en warmte uitstraalt. Het gebruik van deze natuurlijke, maar harde materialen in een minimalistisch interieur veroorzaakt wel een hinderlijke nagalm waardoor het moeite kost elkaar goed te verstaan en te ontspannen. Om het comfort van de bewoners te garanderen werd de premium geluidsabsorberende marmerzandpleister BASWA Phon onzichtbaar door heel de woning aangebracht tegen het plafond. Inclusief in het 25 meter lange ondergrondse zwembad en drive-through tunnels onder de westelijke zandduin.

Op de begane grond bevindt zich een ruimtelijke doch intieme woonkamer met grote glazen pui en een open leefkeuken met fraai hoogteverschil. Ook hier duiken dezelfde materialen op in het keukenblad, de openhaard, schouwen en het timmerwerk.

Bezoek Sonogamma op Beurs Eigen Huis van vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2019 in de Jaarbeurs Utrecht op stand N9. Met de code BEH1903 geniet je als bezoeker een korting van € 5 op de toegangskaart. Tickets kunnen besteld worden door op deze link te klikken.

Meer informatie:
Sonogamma
IJzerenmolenstraat 8
3001 Leuven
info@sonogamma.com
www.sonogamma.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven