Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Janske Michiels: 'Personeelsbestand in 9 jaar tijd ruim verdriedubbeld'

Nieuw bedrijfspand voor Upstairs Traprenovatie

Samen met bouwbedrijf Derckx BV realiseert Upstairs Traprenovatie een nieuw hoofdkantoor. "We zijn een beetje uit ons jasje gegroeid", vertelt woordvoerster Janske Michiels van Upstairs. "Ook Van Dijk Postforming & Vlakverlijming B.V. valt onder de Upstairs Holding en dat productiebedrijf wordt groter en groter waardoor er steeds meer opslag nodig is. Het krijgt steeds meer aanvragen van externe klanten als Kwantum en Carpet Right, waardoor er meer geproduceerd moet worden en daardoor ook meer opslag nodig is. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om op de huidige locatie aan de Risseweg in Weert de twee los van elkaar staande bedrijven met elkaar te verbinden tot één bedrijf voor Van Dijk, die dus Upstairs opslokt, om vervolgens aan de overkant een compleet nieuw pand weg te zetten voor Upstairs", legt Janske uit.

De huidige panden van Van Dijk en Upstairs zijn nu samen 5600 m2 groot. Die worden dus dit jaar samengevoegd tot een bedrijfsruimte voor het productiebedrijf. Het nieuwe pand van Upstairs wordt 5800 m2.

Verdriedubbeling
Het mag best bijzonder genoemd worden dat Upstairs Traprenovatie en het bijbehorende productiebedrijf zo in de lift zitten. Het is nog maar negen jaar geleden dat Upstairs met 35 mensen naar Weert  verhuisde. Anno 2019 bieden beide bedrijven werkgelegenheid aan liefst 110 mensen. "Meer dan een verdriedubbeling in negen jaar tijd", rekent Janske voor.
"Inmiddels zijn we in drie landen actief. Naast Nederland zijn dat België (Vlaanderen) en Duitsland (Noordrijn-Westfalen). Verder hebben we een tweede vestiging geopend, in Hoogeveen, om de bovenkant van Nederland en een stukje Duitsland beter te kunnen bedienen."

"Sinds we de productie in 2013 naar ons toe hebben getrokken, maken we als holding een goede ontwikkeling door en hebben we een nieuwe markt aangeboord. We hebben nu alles in eigen huis, kunnen makkelijk inspelen op trends en als het nodig is ook snel schakelen en anticiperen. Dat maakt ons uniek in de markt", verklaart Janske het succes van de holding Upstairs.

Upstairs Traprenovatie is gespecialiseerd in het repareren en renoveren van bestaande trappen van beton, natuursteen, staal of hout. Naast traprenovaties bestaat het aanbod uit trapleuningen, balustraden en verlichting. 

Meer informatie:
Upstairs Traprenovatie
Risseweg 17
6004 RM Weert
+31 (0)900 – 872 77 36
www.upstairs.com

Van Dijk Postforming & Vlakverlijming BV is een B2B partner op het gebied van postformeren en vlakverlijming met een scala aan producten. Haar specialisme is het produceren van traptreden maar ook andere producten zoals vensterbanken, keukenbladen, deuren, wand- en plafondplaten etc. 

Van Dijk Postforming & Vlakverlijming BV
Risseweg 19
6004 RM Weert
+31 (0)495-626250
www.vandijkpostforming.nl