Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Home24 opent allergrootste outletstore

De online meubelhandelaar Home24 opent vandaag (woensdag 13 maart) een outletstore met een geïntegreerde showroom in Keulen-Marsdorf. De nieuwe locatie bestaat uit een verkoop- en logistieke ruimte van ongeveer 8.000 m², verdeeld over vier verdiepingen en is daarmee de grootste outletstore van het bedrijf tot nu toe. Er wordt een wisselend assortiment meubels, lampen en woonaccessoires gepresenteerd, waarvan sommige weinig of geen gebreken hebben. De producten zijn verkrijgbaar met een korting tot 80% ten opzichte van de reguliere online prijs. Om te beginnen omvat het assortiment in Keulen ongeveer 5.000 artikelen die direct mee naar huis kunnen worden genomen of tegen meerprijs kunnen worden geleverd.

Met de nieuwe locatie heeft Home24 momenteel vier vestigingen in Duitsland. De drie andere outletstores bevinden zich in Neu-Ulm, Berlijn en Bottrop. In Keulen is er voor het eerst een showroom van 350 m² geïntegreerd in de outletlocatie. Hier hebben klanten de mogelijkheid om advies in te winnen bij lokale inrichtingsdeskundigen en bestellingen rechtstreeks via een orderterminal te plaatsen.

Daarnaast heeft Home24 al negen afzonderlijke showrooms in Hamburg, München, Frankfurt, Düsseldorf, Stuttgart, Berlijn (2), Wenen en Zürich. De opening van een vestiging in Hannover staat onder andere op de planning voor 2019.

Bron: www.euwid-moebel.de