Beurs Eigen Huis van 15 tot en met 17 maart in Jaarbeurs Utrecht

Ruim 250 woonexperts present op (ver)bouwbeurs

Van 15 tot en met 17 maart vindt de voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats in Jaarbeurs Utrecht. Volgens de organisatie de grootste en meest complete bouw-, verbouw- en woonbeurs van Nederland. Ruim 250 exposanten met verschillende specialisaties staan klaar om bezoekers te adviseren en inspireren. Daarnaast geven verschillende sprekers antwoord op vragen als ‘Wat is een écht slim huis?’ en ‘Hoe pak je het bouwen van een huis aan?’. Ook voor de duurzame bouwer is de beurs de place to be en zijn de stands met een ‘groener wonen-label’ een uitkomst! Zet de data in de agenda, want Beurs Eigen Huis is een must visit voor iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen of verbouwen van een droomhuis!

Op Beurs Eigen Huis hoort en ziet de bezoeker wat je kunt doen om duurzame ontwikkelingen toe te passen in huis voor een duurzame toekomst. Dit jaar introduceert de beurs het ‘groener wonen-label’. Op een plattegrond staat precies aangegeven welke stands ‘groen’ zijn. "Als je langs alle stands gaat dan ben je van A tot Z op de hoogte van alle mogelijkheden voor het verduurzamen van je droomhuis." 

Niet 1 maar 2
Ook nieuw deze editie zijn de twee sprekerspodia (voorheen was dit er één) waar de hele dag inspirerende lezingen te horen zijn. Belangstellenden kunnen bijvoorbeeld ideeën opdoen bij de lezing over de tuintrends van 2019 of luisteren naar het Eco-Chique ‘het samensmelten van duurzaam & esthetisch (ver)bouwen’ verhaal van Gaby van Gestel.  

Meer informatie:
Beurs Eigen Huis
Data: 15 t/m 17 maart 2019
Openingstijden: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Meer informatie: www.realiseerjedroomhuis.nl

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven