"Pothaarden, pizza-ovens en FirePits importeren wij vanuit Zuid-Afrika"

Art of Fire eigenaar van African Flame

Art of Fire heeft een grote liefde voor unieke kachels, die nog traditiegetrouw met de hand worden gemaakt van duurzaam keramiek. "Daarom zijn we blij dat we vanaf nu, naast ons Italiaanse Design, de kachels van African Flame kunnen aanbieden", laat een woordvoerder weten.

Deze sfeervolle, keramische pothaarden worden in kleine getale geproduceerd, in een fabriekje in Zuid-Afrika. De houtkachels van African Flame worden van speciaal samengestelde klei volledig met de hand gemaakt en tweemaal gebakken aan de hand van de Japanse-Raku-techniek, waarmee een craquelé-effect bereikt wordt. 
Naast de exotische uitstraling hebben de pothaarden een hoge warmteafgifte. Dankzij het keramiek hebben ze een accumulerende werking. De pothaarden zijn in verschillende kleuren (of kleurenstellingen) verkrijgbaar. De kleuren zijn veelal op natuurlijke basis en kunnen variëren in uitkomst. Het bakproces bepaalt het definitieve uiterlijk van de pot.Deze Zuid-Afrikaanse keramische pizza-oven is eenvoudig te bedienen. Het opwarmen met houtskool duurt maar 30 minuten, de oven kan vervolgens de hitte van 350 graden uren behouden. "Deze hoge temperatuur en de poreuze pizzaplaat is het geheim achter de heerlijke authentieke pizza's. De oven is multifunctioneel, want hij kan ook als barbecue en rookoven dienen. De pizza oven is in drie kleuren verkrijgbaar: zwart, terracotta/bruin en mooi rood."De FirePit van African Flame is handgemaakt van duurzaam keramiek en is meer dan een stijlvolle vuurkorf. Met het bijgeleverde roestvrijstalen rooster kan men de FirePit omturnen naar een echte braai. Het keramiek slaat warmte op zoals steen en geeft een heerlijke warmtestraling, ook nadat het vuur gedoofd is. Barbecue, sfeer en warmte in één! Laat de heerlijke zomeravonden maar komen.

Art of Fire is sinds maart 2019 eigenaar van African Flame. "De prachtige pothaarden, pizza-ovens en FirePits importeren wij direct vanuit de fabriek in Zuid-Afrika. In onze showroom hebben wij enkele showmodellen staan. Tevens kunnen wij rechtstreeks aan de consument leveren en installeren." 

Meer informatie:
Art of Fire
De sluis 15-6
4271 CZ, Dussen
085 3011 737
info@artoffire.nl
www.artoffire.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven