Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleuren geïnspireerd op pauw, flamingo, struisvogel en reiger

Kasthall presenteert natuurlijke elegantie

Tijdens de Stockholm Furniture Fair lanceerde Kasthall het getufte tapijt Feather, het eerste product van de nieuwe collectie Soul of Nature. De collectie wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleuren uit de verschillende seizoenen.

Feather is een ontwerp van Ellinor Eliasson van Kasthall Design Studio, die zich heeft laten inspireren door de natuur. De franjes geven het tapijt een speelse en elegante uitstraling. Feather is excentrisch getuft met wol en vlasbouclé, in twee verschillende hoogtes. Het tapijt is verkrijgbaar in vier kleuren, die geïnspireerd zijn op de pauw, de flamingo, de struisvogel en de reiger.

Kasthall ontwerpt al vanaf 1889 unieke geweven en handgetufte tapijten in de eigen fabriek in Kinna, in het westen van Zweden. Kasthall is marktleider in design en productie van tapijten, en heeft showrooms in Stockholm, Milaan en New York.

Meer informatie:
Kasthall Design Studio 
www.kasthall.com 

Publicatiedatum: