Nieuwste collectie JEE-O in samenwerking met Osiris Hertman

Osiris Hertman: ''Ik wil mijn horizon verruimen door te zoeken naar internationale kansen''

De ISH beurs is in volle gang in Frankfurt. Ook JEE-O presenteert haar nieuwe producten aan de vele bezoekers. De nieuwste collectie is het resultaat van een samenwerking met de Nederlandse interieurontwerper Osiris Hertman.

Zowel Lammert Moerman, creatief brein achter JEE-O, als ontwerper Osiris Hertman zijn energieke mensen met verschillende ideeën over design. ''Wanneer deze twee bij elkaar worden gezet, krijg je iets heel bijzonders. Ze hebben erg genoten van het samenwerken aan deze collectie en de twee mannen leggen graag uit hoe de kegelserie tot stand kwam,'' aldus JEE-O. 

Passie voor vakmanschap
'Ik zoek overal ter wereld naar nieuwe materialen en ambachtslieden om mee te werken. Hoewel ik voor veel Nederlanders werk, wil ik mijn horizon verruimen door te zoeken naar internationale kansen, zoals partners waarmee ik kan werken. Dit betreft Nederlandse bedrijven met een internationale uitstraling. Dat brengt je snel naar JEE-O ', zegt Osiris Hertman.

Lammert Moerman: ''Osiris is iemand met een enorme hoeveelheid energie. Iemand met vastberadenheid, een unieke innovatieve manier en een stijl die aan de randen enigszins ruw is. Dit maakt hem echt gaaf om mee te werken. Ik deel zijn passie voor vakmanschap. Waar veel fabrikanten in de sanitairsector voortdurend aanpassingen doen aan een basisontwerp, neemt JEE-O altijd een nieuwe aanpak. We voegen vervolgens functionaliteit toe aan het ontwerp en zo creëren we een product. We implementeren een ontwerp tot in het kleinste detail.''

De bakker waar je die extra kilometer voor zou fietsen
Osiris: ''Dat klinkt bekend. Sanitair is een saaie wereld, alles ziet er hetzelfde uit! Maar kijk eens naar de vele verschillende producten van JEE-O. Je zult ze nergens anders vinden! Daarom wilde ik mijn tijd nemen en de ultieme verzameling maken. Ik wil indruk maken en ben die bakker wiens croissants zo heerlijk zijn dat je naar de andere kant van de stad zou fietsen om ze te kopen. Dat hebben we met deze collectie bereikt, ook al zeg ik het zelf.''

De kegelserie werd geïnspireerd door veilige deuren. Daar zijn twee redenen voor: Water is een kostbaar goed. Het is iets dat niet mag worden verspild, maar toch genoten van wanneer het gebruikt wordt.
Er is een verschuiving in trend die vergelijkbaar is met het combineren van de keuken met de woonkamer om een ​​gezellige keuken-woonkamer combinatie te creëren. De badkamer wordt steeds meer een plek die een nieuwe ervaring biedt. Een plek met een zithoek, planten en muziek. En, mits er voldoende ruimte is, een sauna, open haard en een mooi uitzicht. De badkamer is nu een ruimte om van te genieten en op te laden, zodat we kunnen omgaan met een wereld die veel drukker en veeleisender is dan ooit tevoren. Het is een plaats van grote waarde, vandaar de veilige deuren.

Het ontwerp ziet er eenvoudig uit. Osiris: ''Dat is de bedoeling. Een kind had het kunnen tekenen en zo maak ik alles. Maar als je beter kijkt, zie je de details. Of misschien ook niet. Er zijn bijvoorbeeld geen schroeven te zien. Het conische ontwerp wordt weerspiegeld in alle details. Dat is waar het vakmanschap ligt.''

De volgende JEE-O
Dit is de vierde verzameling met een andere ontwerper binnen een korte periode. Kunnen we meer verwachten? Lammert: ''We blijven innoveren door onze bestaande collecties uit te breiden. JEE-O blijft een platform voor ontwerpers, dat is iets waar ik rotsvast in geloof. Daarom onderscheiden we ons als een merk. Het zou geweldig zijn als we konden samenwerken met een mode- of retailmerk. Onze deur staat altijd open voor dat soort merken!''

JEE-O presenteert de kegelserie van Osiris Hertman
De serie bestaat uit vrijstaande douches, een vrijstaande badmengkraan, wand- en plafonddouches, wand- en opbouw wastafelkranen, een bad en waskommen. De collectie is gemaakt van roestvrij staal met een gestructureerde zwarte afwerking. De baden en wastafels zijn gemaakt van DADOquartz.

Meer informatie:
JEE-O
info@jee-o.com 
www.jee-o.com 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven