Inschrijvingen geopend voor Britse ontwerpwedstrijd keukens en badkamers

De Britse branchevereniging KBSA (Kitchen Bathroom Bedroom Specialists Association) heeft de inschrijvingen geopend voor zijn jaarlijkse ontwerpwedstrijd. Volgens voorzitter Richard Hibbert hebben zich in het afgelopen jaar een groot aantal nieuwe leden aangemeld bij de branchevereniging, wat betekent dat er dit jaar mogelijk een groot aantal nieuwe deelnemers gaan zijn.

"Onze onderscheidingen staan bekend als een van de meest betekenisvolle onderscheidingen in onze sector. Dit komt door de anonieme jurering en het feit dat deze wedstrijd wordt gehouden door een organisatie die gericht is op een onafhankelijke retailsector voor keukens en badkamers", aldus Richard Hibbert.

De categorieën voor de KBSA Designer Awards 2019 betreffen onder andere keukens tot £25.000 (€29.100) keukens van £25.000 tot £50.000 (van €29.100 tot €58.200), keukens van meer dan £50.000, designer-badkamers, keukenconcepten en jonge ontwerpers. Leden van de KBSA kunnen zich tot 31 mei inschrijven.

“Projecten die de shortlist van de onderscheiding halen krijgen PR-ondersteuning en promotie voor de betreffende ontwerpen. De winnaar krijgt substantiële en persoonlijke ondersteuning en meer naamsbekendheid bij consumenten dankzij ons consumentenhandboek. De winnaar van de Young Designer Award krijgt een geldprijs van £500 (€582) en een extra beurs van £1.500 (€1.746).”

Bron: KBBDaily.com


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven