'Meer dan 3700 Flower Constellations verkocht binnen zes maanden'

Ontwerpbureau genomineerd voor MKB Export Award 2018

"Met trots melden we dat House of Thol genomineerd is voor MKB Export Award 2018", aldus oprichtster Jana Flohr. De nominatie is een bekroning van de stappen die House of Thol heeft gezet op het gebied van productontwikkeling, ondernemerschap en internationalisering, en een aanmoediging om ook buiten Nederland meer bekendheid te genereren. 

De Award
De MKB Export Award is een verkiezing die is bedoeld voor ondernemers die de potentie hebben om met succes de grens over te gaan en wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door MKB Nederland, TNT en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Regina Coeli.

House of Thol
Ontwerpbureau House of Thol is gevestigd nabij de Hatertse Vennen in Overasselt en wordt gerund door Thomas Linssen en Jana Flohr. Het ontwerpbureau focust op duurzame producten voor een groene leefstijl en brengt ontwerpen uit in eigen beheer en werkt in opdracht van labels zoals Pols Potten en Ay Illuminate.

Na een succesvolle crowdfundingcampagne op platform Kickstarter, lanceerde House of Thol in september 2018 de Flower Constellations: messing schijfjes met gaten die het eenvoudig maken om boeketten te schikken met minder bloemen. De Flower Constellations zijn functioneel, plat te versturen, passen in vazen met verschillende maten en zijn steeds opnieuw te gebruiken. De gatenpatronen in de Flower Constellations zijn afgeleid van de sterrenbeelden, een thema dat is doorgevoerd in de expressieve verpakkingen die de Flower Constellations een geschikt geschenk maken.

In de zes maanden sinds de lancering zijn er meer dan 3700 Flower Constellations verkocht, wat reden is voor House of Thol om strategisch de stap de grens over te gaan wagen.

House of Thol is samen met acht andere bedrijven genomineerd.

De winnaar wordt bekend gemaakt op het evenement ‘Klaar voor de Start? Export!’ op dinsdag 19 maart 2019.

Meer informatie:
House of Thol
home@houseofthol.nl 
www.houseofthol.nl  


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven