6 maart nieuwe website gelanceerd

19 interieurontwerpers verenigen zich onder de naam TIO

Negentien professionele, ervaren en deskundige interieurontwerpers hebben zich verenigd onder de naam TopInterieurOntwerpers (TIO). Jarenlange ervaring en passie voor het interieur-vak heeft hen samengebracht en gevormd tot een bevlogen team. Zij werken verspreid over het hele land, van Friesland tot Limburg, van Twente tot aan de Noordzeekust en kunnen zodoende een landelijk dekking bieden.

Met veel enthousiasme ontwerpen zij interieurs met de juiste indeling, materialen, kleuren, verlichting en accessoires in de (woon)stijl die bij de opdrachtgever past. Zij helpen klanten op weg bij het realiseren van plannen of voeren ze tot in detail voor hen uit.

Samen hebben zij een groot netwerk en veel (product)kennis op het gebied van vloerafwerking, raambekleding, stoffering, meubels, verlichting en kleuren. Regelmatig worden bedrijven bezocht, trainingen gevolgd en (inter)nationale beurzen bezocht om up-to-date te blijven. Hierdoor zijn zij als groep goed op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op interieurgebied. Zij werken met bekende en minder bekende merken en zijn altijd op zoek naar nieuwe producten of materialen om een nog veelzijdiger en onafhankelijk interieuradvies te kunnen geven.

Het mooie van deze groep is dat zij met z’n allen een heel breed palet aan mogelijkheden bieden binnen elk budget. Daarin schuilt de kracht: bundelen van talenten, delen van expertise en het versterken van inspiratie.

Op 6 maart is de nieuwe website van TopInterieurOntwerpers gelanceerd: www.topinterieurontwerpers.nl. Van 15 t/m 17 maart zal TIO aanwezig zijn op de beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht. (standnummer D1.36.) Via de facebookpagina van TopInterieurOntwerpers is te lezen hoe toegangskaarten te winnen zijn.   


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven