Flore Keller over nieuwe collectie Qazqa:

"We zien veel goud terug in de verlichting"

Qazqa is een merk met een passie voor interieur, voor verlichting en woonaccessoires. "Daarom blijven wij onze collecties telkens uitbreiden met nieuwe producten. We proberen altijd iets nieuws en iets anders, zeker als het gaat om verlichting. We zijn dan ook een tikje eigenwijs. Dankzij het bezoeken van verschillende beurzen in verschillende landen komen we altijd met vernieuwende ideeën terug naar Nederland", vertelt woordvoerster Flore Keller. "Onze passie geven we graag door aan ondernemers die een eigen visie hebben op interieur en lifestyle. Wij kiezen niet voor de standaardaanpak."

De nieuwe collectie van Qazqa: een voorproefje...

"Met de impressies die we opdoen in het buitenland creëren we telkens een nieuwe collectie. Wat precies ons plan is met de nieuwe collectie van Qazqa? Het creëren van spannende combinaties. Denk aan goud met gekleurde franjes: een echte trendsetter.
Lampenkappen gemaakt van franjes in verschillende kleuren: oranje en donkergroen zorgen voor echte eyecatchers! We zien veel goud terug in de verlichting: gouden lampenkappen of gouden details aan bijvoorbeeld een hanglamp of vloerlamp. Goud is terug van weggeweest; dat kan dus zeker niet ontbreken in het assortiment van Qazqa."

"Benieuwd naar ons merk en onze inspiratie?", vervolgt Flore. "Kijk dan zeker eens op onze website en vind een perfect match voor dat Quite Unique interieur", besluit ze.

Meer informatie: www.qazqa.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven