Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op donderdag 21 maart in Broeinest Amsterdam

Gispen en Forbo houden samen meeting voor (interieur-)architecten over circulariteit

Architecten en interieurontwerpers geïnteresseerd in circulariteit, zijn op 21 maart aanstaande van harte welkom tijdens een bijeenkomst in het Broeinest Amsterdam met als thema ‘Samen circulair op weg’. Het programma van de dag, die georganiseerd wordt door Forbo Flooring en Gispen, bestaat uit drie inspirerende lezingen van duurzaamheidsdeskundigen die de architect verder inzicht moeten geven in circulariteit, dat steeds vaker opgenomen wordt in het programma van eisen en een belangrijke rol speelt in het Klimaatakkoord. Daarnaast zijn er vijf ronde tafelsessies gepland waarin antwoord gegeven wordt op al uw prangende vragen rondom dit thema. De middag die om 15.00 uur begint, wordt om 18.30 uur afgerond met een hapje en drankje.

De lezingen, gegeven door de design- en duurzaamheidsexperts van Gispen en Forbo, gaan over de vraag en verwachting van de Rijksoverheid, omdenken in design (de wrijving tussen duurzaamheid & design) en het interieur van de toekomst. Daarna volgen de ronde tafelsessies. Onder leiding van Hans Hammink van Architekten Cie wordt onder andere gepraat over integratie van architectuur met circulaire principes. Daarnaast geeft de overheid antwoord op uw vragen en zijn er sessies over circulaire ontwerpkansen, omdenken in design en het vormgeven van circulaire samenwerking.

De bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 50 personen. Voor aanmelding, het indienen van vragen en veel meer info zie www.forbo-flooring.nl

Publicatiedatum: