Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf neemt voor de 17e keer deel aan de IFFS in Singapore

Directeur Jan-Wout Hulstein van Asiades is opgetogen: "De eerste order is al binnen!"

"De eerste order is al binnen", reageert een enthousiaste Jan-Wout Hulstein vrijdagochtend 8 maart, nog voordat de 36e International Furniture Fair (IFFS) 2019 officieel van start is gegaan. De Apeldoorner neemt met zijn bedrijf Asiades voor de 17e keer deel aan de meubelbeurs in Singapore, die van 9 tot en met 12 maart  plaatsvindt in Marina Bay Sands en waar meer meer dan 18.000 bezoekers uit circa 90 landen worden verwacht.
Woven+ is overigens de enige andere Nederlandse deelnemer. De Apeldoornse outdoorspecialist (tuinmeubelen) staat pal naast de stand van Asiades.

"We staan dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie: Marina Bay Sands. Het ziet er fantastisch uit", laat directeur Jan-Wout Hulstein van Asiades weten.
"We lanceren op deze beurs veel nieuwe modellen met als thema: Back to nature. Deze collectie bevat veel mooie natuurlijke materialen zoals volnerf leer en puur linnen. We showen casual living op 450 vierkante meter", vat Jan-Wout het samen.

In al die jaren dat zijn bedrijf aan de IFFS deelneemt, is er wel het nodige veranderd. "Het was ooit een van belangrijkste beurzen in Azië, maar na verloop van jaren is de animo onder exposanten en bezoeker teruggelopen, mede doordat er steeds meer beurzen gekomen zijn. Dus spoeling werd steeds dunner en vorig jaar beslooyt de organisatie om naar een betere locatie te gaan. Dat is Marina Bay Sands geworden: kleiner van opzet maar kwalitatief top, net als de deelnemers. De IFFS wil zich positioneren als dé kwaliteitsbeurs in Azie, ook meer als een boutiguebeurs", weet Jan-Wout.

Directeur Jan-Wout Hulstein (rechts) met een Chinese partner.

Zijn Chinese bedrijf Asiades zit in Hongkong, waar zoon Kevin - de zesde generatie binnen de familie Hulstein die in de meubelen zit - het bedrijf runt. In Apeldoorn is de designafdeling en het verkoopkantoor Arocca BV te vinden met (ook nog) een showroom van 3000 m². Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert eet- en lounge meubilair. Arocca is verder verantwoordelijk voor de commerciële en creatieve aspecten van de beurzen waaraan Asiades deelneemt.

Asiades telt vijf productiefaciliteiten in Azië. Elke fabriek heeft zijn eigen productlijn of -type. Vier van de fabrieken zijn gevestigd in China; een bevindt zich in Surabaya, Indonesië. Het bedrijf heeft 60 vaste medewerkers in dienst en bij de totale meubelproductie zijn tussen de 400 en 1000 mensen betrokken.

Onderstaand nog wat sfeerfoto's die Hulstein van zijn stand maakte terwijl deze donderdag 7 en vrijdag 8 maart werd opgebouwd.

Meer informatie:
Arocca 
Laan van Ram 10
7324 BV Apeldoorn
+31 (0) 88 88 168 88
info@arocca.com
www.arocca.com

Asiades HK
20F / Drukkerij 
6 Duddell Street Central 
Hongkong 
info@asiades.com
www.asiades.com