Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe spoeltechniek en andere comfortfuncties voor douchewc

Opfrisbeurt voor AquaClean Sela van Geberit

De AquaClean Sela van Geberit heeft een opfrisbeurt gekregen. De designer-douche-wc uit 2013 - in dat jaar bekroond met twee prijzen vanwege de innovatieve technologie en het revolutionaire ontwerp - is compacter vormgegeven. Daarnaast heeft het een nieuwe spoeltechniek en andere comfortfuncties gekregen. De douchewc wordt op de ISH in Frankfurt geïntroduceerd.

De nieuwe Geberit AquaClean Sela overtuigt volgens de fabrikant met zijn uitgekiende vormen en een tijdloos design. "Deze elegante douchewc heeft verschillende functies om extra comfort te bieden. Zo biedt de WhirlSpray douchestraal een vederzachte maar optimale reiniging. 
Het keramiek, met TurboFlush spoeltechnologie, heeft geen spoelrand waardoor het reinigen eenvoudiger is en de wc hygiënisch schoon is. De Sela douchewc vult het Geberit AquaClean assortiment perfect aan. Dankzij de hoogwaardige materialen en het strakke design past de AquaClean Sela douchewc in elk badkamerinterieur." 

De Geberit AquaClean Sela is beschikbaar vanaf 1 april 2019.

Meer informatie: 
Geberit B.V.
Fultonbaan 15
3439 NE Nieuwegein
030-605 77 55
aquaclean.nl@geberit.com
www.geberit-aquaclean.nl

 

 

Publicatiedatum: