Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Living White is nieuwe lijn deurkrukken en accessoires

Ilona Keen van Intersteel: "Met nieuwe collectie is elke ruimte tot in detail te perfectioneren"

Na de populaire Living Black collectie komt Intersteel nu met een nieuwe lijn deurkrukken en accessoires: de Living White collectie. De collectie past prima in de huidige woontrend met zijn natuurlijke en rustige tinten als beige en bruin met hier en daar een fel accent. Wit is immers een tijdloze kleur die prima combineert met iedere andere kleur in het interieur. Het creĆ«ert niet alleen rust en licht, maar verfrist ook de uitstraling van uw woning.

De nieuwe collectie bestaat uit vier modellen deurkrukken: de Minos en Hera zijn hoekig van vorm en worden op een vierkant rozet geleverd, waar de Bastian en Bjorn gekenmerkt worden door ronde contouren met bijpassend rond rozet. Alle rozetten zijn voorzien van nokken, waardoor ze beter op hun plek worden gehouden. Daarnaast bevatten ze ook een veer, die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik weer terugveert naar zijn originele horizontale positie.

De deurkrukken zijn te combineren met diverse andere producten en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan rozetten met sleutelgat, profielcilindergat of een toilet-/badkamersluiting. Of de combinatie met woningbouwsloten met een witte voorplaat, waardoor uniformiteit en een verfrissende uitstraling van uw deur ontstaat. "We zijn trots op deze nieuwe collectie, die helemaal aansluit bij de laatste trends op het gebied van interieurstyling en iedereen de kans biedt elke ruimte van zijn huis tot in detail te perfectioneren", zegt Ilona Keen van Intersteel.



De deurkrukken uit de Living White serie zijn gemaakt van zamac en voorzien van een witte zijdeglans coating die prima met een zachte droge doek gereinigd kan worden.

Meer informatie:
Intersteel
Utrechtsestraatweg 220
NL 3911 TX Rhenen
info@intersteel.nl
www.intersteel.nl
+31 (0) 31 847 7777

Publicatiedatum: