'Met de nieuwe collectie wordt de lente in huis gehaald'

Verrassende woonaccessoires Nouss Concept Store

Het voorjaar is voor velen het moment om een interieur op te frissen. Met de nieuwe collectie van Nouss Concept Store haalt de liefhebber vanzelf de lente in huis met vrolijke items als bloemen, lampen en plantenhangers, aldus een woordvoerder van genoemd bedrijf.

''Iedereen verdient een hip en sprankelend interieur'', vinden ontwerpers Thomas en Mischa van Housevitamin. Hun speelse ontwerpen hebben stuk voor stuk een vrolijke en gedurfde uitstraling. Blikvangers in de collectie zijn de betonnen bloklamp met gouden sparkles en de mysteryous eye spiegel. Ook de originele magneettegels van Groovy Magnets geven elke ruimte een opfrisser. 

De wall planters van DraadZaken - een jong Nederlandse merk - zijn plantenhangers met een geometrisch lijnenspel. Leuk met een luchtplantje erin.

Voor wie moeite
heeft met het in
leven houden van planten is er een
alternatief in de
vorm van papieren bloemen. 

Vijf jaar geleden hing de Amsterdamse Anouschka van der Laan haar aktetas aan de wilgen en lanceerde webshop noussconceptstore.com. Haar liefde voor kunst en mooie ontwerpen brengt haar bij de mooiste, meest originele producten van startende ondernemers en kleine merken. Producten die een verhaal vertellen en niet overal verkrijgbaar zijn, krijgen een plaatsje in NOUSS Concept Store.

Meer info:
NOUSS Concept Store Online:
Pontanusstraat 4-B
1093 RV Amsterdam
0031-(0)20 6655705
info@noussconceptstore.com
www.noussconceptstore.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven