Eigenaar Pascal ten Brinke: ''Pand is klaar voor de toekomst''

Ten Brinke Interieurbeplanting verhuist na bijna 25 jaar

Na bijna 25 jaar gaat Ten Brinke Interieurbeplanting BV verhuizen. Sinds de oprichting in 1995 is het bedrijf uit Zevenaar, dat interieurbeplanting levert en onderhoudt aan bedrijven, flink gegroeid. Bij deze ontwikkeling past volgens de directie een mooi ruim pand dat klaar is voor de toekomst. Na een grondige verbouwing zal het bedrijf, gelegen aan de Hengelderweg 30 in Zevenaar, worden ingericht met de allernieuwste IT-technologieën, open kantoorruimtes en flexplekken. Ook wordt het pand zowel binnen als buiten natuurlijk aangekleed met kantoorplanten, mos- en plantenwanden.

Ten Brinke Interieurbeplanting BV is specialist in het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren. In 1995 begon eigenaar Pascal ten Brinke met zijn eenmansbedrijf in Zevenaar. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een bloeiend en landelijk opererend bedrijf met gekwalificeerde medewerkers.
Stap voor stap breidde Pascal zijn bedrijf en dienstenpakket uit. Hij begon puur met het leveren en verzorgen van hydrocultuur beplantingen, later kwamen daar sfeerdecoratie, kunstplanten, geprepareerde planten, verse bloemen en kerstdecoraties bij. Dat gebeurt nu nog vanuit een pand (inclusief belevingscentrum) aan de Zuiderlaan in Zevenaars, waar het bedrijf zich in 2005 – na een korte tussenstop aan de Heilige Huisjes 22- huisvestte. Komende zomer verhuist het naar het nieuwe onderkomen.

"Welke dienst het bedrijf ook levert, kwaliteit is hét handelsmerk van Ten Brinke Interieurbeplanting", zo meldt de firma op haar eigen site. "Persoonlijk en innovatief, ook daar identificeren klanten van Ten Brinke zich mee. Persoonlijk door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en klantgericht denken, innovatief op het gebied van productontwikkeling en e-commerce. Ten Brinke staat bekend om haar creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Op de altijd actuele website kunnen bedrijven 24 uur per dag sfeer en beleving bestellen."

Schetsen van de toekomstige binnenkant van het pand.

Meer informatie:
Ten Brinke Interieurbeplanting BV
Zuiderlaan 28f
6905 AE Zevenaar
Tel: 088 3324000
info@ten-brinke.nl
www.ten-brinke.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven