Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wall-Printer maakt gebruik van lasergestuurde robot voor fotorealistische prints op muren

Wall-Printer.nl biedt een opvallende innovatie voor interieurcommunicatie. Een mobiele lasergestuurde robot, die fotorealistisch op muren print. Onder vakkundig toezicht van een Wall-Printer operator wordt dit proces secuur op de gewenste locatie worden uitgevoerd.
Wall-Printer heeft een selectie van sfeerbeelden of thema's in hoge kwaliteit om uit te kiezen. Ook is het mogelijk om eigen foto's, tekeningen, logo's etc. aan te leveren.

Printen kan op wanden van gips, glas, hout, beton, behang, metaal en tegels. Een afdruk is in kleur of zwart/wit en kan tot 4 meter hoog en oneindig breed.
"Met deze wand-print-service opent Wall-Printer volledig nieuwe markten, ook op interieurgebied. De toepassing zal vele branches aanspreken, zoals corporate, restaurants, hotels, architecten, etc. De verwachting is dat vele blikvangers direct op de wand, in gebouwen en huizen geprint gaan worden", aldus Paul Ebbe van Wall-Printer.

Meer informatie:
Wall-Printer
Bedrijventerrein De Steiger 77
1351 AE Almere
036-5232550 / 06-40983422
info@wall-printer.nl
www.wall-printer.nl

 

 

Publicatiedatum: