Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van Coulisse

Fascia koppelt rolschermen aan elkaar

Het merk Coulisse heeft onder de naam Fascia een nieuwe uitbreiding voor het Absolute Roller 2.0-concept geïntroduceerd. Absolute Roller 2.0 is een systeem voor rolgordijnen. Fascia breidt dit systeem uit door verschillende rolschermen aan elkaar te verbinden. Dankzij speciaal hiervoor ontwikkelde verbindingshaken kunnen verschillende schermen aan elkaar worden gekoppeld, zonder dat het nodig is om extra schroeven hiervoor te gebruiken. Er is slechts minieme ruimte tussen de twee schermen die op deze manier aan elkaar worden gekoppeld. Fascia is daarom bij uitstek geschikt voor grote ramen van bijvoorbeeld commerciële gebouwen.

Fascia is volledig compatible met alle andere componenten van Absolute Roller 2.0. Fascia is onder andere verkrijgbaar in de kleuren wit, gebroken wit, brons, zwart, geanodiseerd en antraciet. Verder kan Fascia worden gebruikt met verschillende bedieningsopties, zoals met een ketting, twin pull of single pull of gemotoriseerde opties.

Meer informatie:
Coulisse

Publicatiedatum: