Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Volgende Batibouw duurt 'slechts' negen dagen

De deuren van de 60e editie van Batibouw sloten zondagavond 3 maart. Nu al staat vast dat de volgende beurseditie er anders uit gaat zien. Sowieso korter, maar ook vernieuwend. In 2020 zal Batibouw negen dagen lang zijn, van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart. Twee dagen korter dus.

Batibouw trok in de periode 21 februari tot en met 3 maart 257.000 bezoekers. "Dit cijfer blijft een hele prestatie, maar tegenover vorig jaar kon de beurs rekenen op 10 procent minder bezoekers. In 2020 zal Batibouw negen dagen lang zijn, van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart", laat de organisatie weten.
"De belangrijkste reden waarom minder bezoekers de weg naar Batibouw hebben gevonden was ongetwijfeld het weer. Tot en met woensdag scheen de zon en de temperatuur van bijna 20 graden midden februari lokte het grote publiek eerder naar de terrasjes dan naar Brussels Expo." 
Zowel professionele bezoekers als consumenten lieten zich uitgebreid voorlichten op deze beurs, de grootste van Belgiƫ op het gebied van bouw, renovatie en woninginrichting. Tal van exposanten toonden er hun nieuwste collecties op het gebied van bouw en wonen. Op deze vakbeurs stonden drie thema's centraal, te weten New Way of Living, Healthy Indoor Climate en Smart Building.

De redactie van Wonen360 bezocht verschillende standhouders. Klik hier voor de fotoreportage