Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geesa toont tal van noviteiten op ISH

Tijdens de grootste badkamerbeurs ter wereld, de ISH in Frankfurt, die vanaf vandaag tot en met 15 maart gehouden wordt, toont Geesa, bijna 135 jaar actief als fabrikant van badkameraccessoires, haar noviteiten.

Frame is de nieuwe collectie accessoires voor de badkamer. Deze serie biedt slimme opbergoplossingen door het combineren van functies binnen één accessoire. Met de nieuwe Nemox basket en cosmeticaspiegel completeert het merk haar ruime aanbod aan matzwarte accessoires.
Naxos is Geesa’s nieuwste klassieke collectie. Daarnaast toont de fabrikant haar nieuwe Wynk baskets. 

Frame
De Frame collectie dankt zijn naam aan het chromen frame, waarin kunststof planchetten in combinatie met andere accessoires zijn verwerkt. Het design is minimalistisch. Tijdens het ontwerpproces van de Frame collectie heeft Geesa zich laten sturen door de wensen van de klant wat betreft de beste combinatiemogelijkheden in accessoires. De Frame collectie is naar eigen zeggen een toekomstbestendige collectie vanwege de multifunctionaliteit, het tijdloze design en de mogelijkheid de uitneembare planchetten en baskets schoon te maken. De multifunctionele Frame collectie is bekroond met de iF Design Award 2019.

Nemox 
De matzwarte accessoires uit de Nemox Black collectie zijn gewild. Om de sanitaire ruimte binnen deze trend van alle gemakken te voorzien, introduceert de badkamerfabrikant een matzwarte Nemox basket en cosmeticaspiegel. Deze kunnen gecombineerd worden met de accessoires uit de Nemox Black collectie. 

Naxos
Na verscheidene moderne collecties, zoals Nelio en Nemox, komt Geesa nu met een klassiekere variant: Naxos. De chromen accessoires uit deze nieuwe collectie onderscheiden zich door de drietraps rozet, welke Naxos een klassieke uitstraling geeft. Verder kenmerkt de collectie zich door vloeiende lijnen en een ronde vormentaal. 

Wynk 
Wynk is een breed opgezette collectie van, echter, de basket ontbrak nog aan deze collectie. De toevoeging van twee nieuwe douchekorven maakt de Wynk collectie compleet. Geesa heeft een ondiepe en diepe variant toegevoegd. 

Geesa is tijdens de ISH te bezoeken in Hal 3.0, stand C24.

Meer informatie:
Geesa
Vanadiumweg 2
3812 PZ Amersfoort
geesa@geesa.nl
www.geesa.com

Publicatiedatum: