Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoel geïnspireerd op vouwen van vlindermessen

De Wing Chaise Lounge is een bijzondere stoel van roestvrijstaal met leren hoofdsteun. Het meubilair is ontworpen door Sebastian Errazuriz en volgt de ontwerpstructuren van kielen in zeilboten op en is geïnspireerd op het vouwen van vlindermessen. De stoel is een technische uitdaging op het niveau wat een persoon in staat stelt om op zijn uiterste punt te zitten en het materiaal toch perfect blijft zitten.

De lederen hoofdsteun is voorzien van binnenste magneten die het mogelijk maken om op elke hoogte te bevestigen zonder fysiek op het staal te hoeven worden aangesloten.

Kunstenaar, ontwerper en activist Sebastian Errazuriz heeft internationale bekendheid gekregen vanwege zijn originele en provocerende werken op verschillende gebieden en disciplines. Zijn werk is altijd verrassend en meeslepend en nodigt de toeschouwer uit om opnieuw naar realiteiten te kijken die vaak voor eigen ogen verborgen waren.  

Meer informatie:
Studio Sebastian Errazuriz
info@meetsebastian.com
www.meetsebastian.com