Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fabrikant officiële licentie gekregen voor de verkoop

Led lichtbron verwerkt met Masterchef attributen

Het merk Creative Cables, exclusief vertegenwoordigd in Nederland door BlueNow, geeft Nederland vanaf vandaag een mogelijkheid om te koken in het licht van een Masterchef. Koken in het licht is in dit geval een led lichtbron met daarin het Masterchef logo, koksmuts, mes, vork of lepel.

Deze led lichtbronnen met een led filament verlichten de kookplek of bar op een sfeervolle manier. De Masterchef lichtbronnen zijn los verkrijgbaar maar kunnen ook gecombineerd worden met de complete verlichtingspendels. 

Fabrikant Masterchef licht
De fabrikant van de Masterchef lichtbronnen heeft een officiƫle licentie verkregen om dit product te mogen verkopen met die naam.

Over Creative-Cables
Ooit zat geboren Groninger Hans Blaauw achter zijn huis in Giethoorn naar een biologische yoghurtfles te kijken toen hij het idee kreeg hier een lamp van te produceren in zijn bedrijf BlueNow. Met de fles onder de arm ging hij terug naar het oude nest om zich te zetelen in het Milklab in Groningen om daar in een ruimte met andere creati(e)ve geesten en startups aan zijn "next big thing" te werken. De lamp kwam daar in de voormalige Melkfabriek Ommelanden te hangen maar daar bleef het voorlopig bij. Zoals gebruikelijk in de startup wereld kwam er een koersverandering en creative-cables.nl was geboren.

Meer informatie:
Creative-Cables
info.nl@creative-cables.com
www.creative-cables.nl

Publicatiedatum: