Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Woning is niet ontworpen voor televisiedrama'

Tour door het (niet eerder geshowde) huis van Kris Jenner

Hoewel beroemdheid Kris Jenner een rijk heeft opgebouwd dat in de schijnwerpers staat, is haar persoonlijke toevlucht speciaal ontworpen voor vreedzame rust, niet voor televisiedrama. 

Architectural Digest was de eerste die een kijkje mocht nemen in het prachtige ''Hidden Hills Home'' van de 'Momanager'. Het serene klassieke huis is ingericht met tal van klassieke, decoratieve kunst uit de 20e eeuw in opdracht van Charlotte Perriand , Jean Prouvé, Jean Royère, Pierre Guariche, Aldo Tura, Paolo Buffa en Oscar Niemeyer. 

"Ik verzamel meubels en richt huizen in voor het leven. Ik heb veel verschillende soorten woningen in zoveel verschillende stijlen gehad'', herinnert Jenner zich, lachend om de herinnering aan sommige van haar eerdere inspanningen. "In de jaren '80 leek mijn slaapkamer op een lavendel-chintz-leverancier die overal overheen werd gegooid. Robert Kardashian was zo'n goede sport", voegt ze eraan toe, verwijzend naar haar toenmalige echtgenoot en vader van Kourtney, Kim, Khloé en Rob.

Bekijk hier de beelden en de tour in het huis van de 'Momanager'

Publicatiedatum: