Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ook vlakke asymmetrische rails van 28 en 35 mm met een radius van 15 cm zijn te buigen"

Algemeen directeur Ed Jansen van Doorn: "Interstil biedt nu ook hulp aan bij het inmeten"

Interstil, leverancier van roede en railgarnituren, kan bijna alle railtypes uit hun assortiment buigen. "Wat veel mensen blijft verbazen, is dat ook de vlakke asymmetrische rails van 28 en 35 mm te buigen zijn met een radius van slechts 15 cm", vertelt algemeen directeur Ed Jansen van Doorn.

 

"Ook de vierkante railroede van 20 x 20 mm (ook in de kleuren zwart en antraciet leverbaar) is perfect buigbaar, zowel met binnen- als buitenbochten.
Als de klant moeite heeft om de railmaat uit te rekenen, kan deze aan Interstil de wandmaten doorgeven en de graden van de hoeken. De binnendienst zal er dan een professionele tekening van maken en deze ter goedkeuring aan de klant overleggen. Bij lastige situaties is er natuurlijk ook de optie om de hulp in te schakelen van de buitendienst." 

Eerst wordt alles getekend, dan pas wordt het werk uitgevoerd.

Een medewerker in actief op het buigblok.

Ronde of vlakke rails, alles is mogelijk bij Interstil.

Interstil is een Duits familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar bestaat. In het ETC Design Center Europe heeft het bedrijf een showroom. Ed Jansen van Doorn: "Wij leveren rail- en roedensystemen, voornamelijk in Europa maar ook wereldwijd. In Nederland doen wij dat nu bijna tien jaar rechtstreeks, dus zonder tussenpersonen. We leveren vanaf de fabriek rechtstreeks aan de winkelier. Dat betekent dat de tussenhandel er tussenuit is en dat wij onze klanten rechtstreeks kunnen adviseren. We merken dat wij daardoor een betere relatie hebben gekregen met de klant." 

Het unieke aan Interstil is dat het bijna alles zelf doet, van ontwerpen tot het maken van machines die de producten maken. "Wij kunnen bijna alles maken. Dus voor elk venster en raam hebben we een oplossing. Als die oplossing niet standaard is dan ontwikkelen we een alternatief.
De klant zoekt eerst het gordijn uit, dan wordt de confectiemethode bepaalt en vervolgens kan er gekeken worden welke roede erbij past. Een mooie rail of roede maakt een gordijn echt compleet", weet Ed Jansen van Doorn.


Algemeen directeur Ed Jansen van Doorn.

Meer informatie:
Interstil Benelux
De Grootlaan 37
5252 AZ Vlijmen
www.interstil.nl
info@interstil.nl
+31 (0)73 5111192