Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'2019 is een bijzonder jaar'

SieMatic wint gouden German Design Award

SieMatic is de trotse winnaar van de gouden German Design Award 2019. De German Design Award is een van de belangrijkste, internationale designprijzen voor unieke keukendesigns met een onderscheidende ontwerpkwaliteit.
Een compleet nieuwe designstudio in Keulen, de lancering van de nieuwe greeploze keuken, winnaar German Design Award 2019 én de feestelijke viering van een gedenkwaardig 90-jarig jubileum: voor het Duitse familiebedrijf SieMatic is 2019 een bijzonder jaar!

SieMatic opende dit jaar haar nieuwe designstudio in hartje Keuken; SieMatic am Neumarkt. Wie de volledig opnieuw ontworpen designstudio in de Keulse wijk inloopt, ziet meteen dat SieMatic een stuk verder gaat dan alleen keukens van topklasse. Internationale handelspartners en particulieren waren uitgenodigd voor een speciale avond waarop ze konden kennismaken met de bijzondere opzet en ambiance van de 300 m2 grote SieMatic-beleving. Ondanks dat de keuken altijd het focuspunt blijft, is “SieMatic am Neumarkt” vooral een presentatie van interieurconcepten. LivingKitchen 2019, het internationale keukenevent op de Keulse beurs Imm Cologne, was de uitgelezen mogelijkheid om de hoogtepunten van de drie SieMatic-lifestyles in een nieuw licht te zetten. In het bijzonder lag de nadruk op de lifestyle PURE en de nieuwe greeploze SieMatic-keuken. Dat concept, dat zijn wereldpremière beleefde op Eurocucina 2018 in Milaan als de “Concept Kitchen”, kan in het tweede kwartaal van dit jaar besteld en geleverd worden.

Meer informatie:
Siematic
www.siematic.nl

Publicatiedatum: