Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eerste werknemer van bedrijf vormt inspiratie voor blauwgrijze tint

Graham & Brown komt met nieuwe 3D-behangcollectie

Graham & Brown presenteert Lagom, een nieuwe behangcollectie. Geïnspireerd door het Zweedse woord dat 'precies de juiste hoeveelheid' betekent, bevat de Lagom collectie evenwichtige ontwerpen, architectonische vormen en drie soorten patronen, elk in vijf kleurstellingen verkrijgbaar.

Het Lagom behang biedt een 3D-effect, de Lagom-streep heeft rechte lijnen en wordt gekenmerkt door een dun geometrisch patroon. De nieuwe verfkleur Elsie, een mix van zachtblauw en grijs, is onberispelijk afgestemd op de Lagom collectie.

"Met trots presenteren we de Lagom behangcollectie van Graham & Brown, ontworpen door het eigen designteam. Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op de Lagom-beweging, gekenmerkt door eenvoudige, strakke lijnen en ongecompliceerde structuren op ambachtelijk vezelpapier. De collectie is verfijnd en trendy en laat ook overdadige gouden en zilveren elementen toe, die een weelderig gevoel in huis omarmen. De metalen accenten kunnen heel flatterend zijn met ingetogen belichting en reflecterende accenten. Als je op zoek bent naar een subtiele stijl, overweeg dan eens de bijpassende verf,  afgestemd door het designteam", laat een trendspecialist weten.

Lagom Stripe
Ontworpen om een vleugje overdadigheid toe te voegen, bieden de eenvoudige rechte lijnen van de Lagom Stripe een gebalanceerde look. Het klassieke patroon combineert rose goud, zilver en goud met zachte pasteltinten en een marinetint. 

Balance
Balance maakt gebruik van vergulde geometrische lijnen om het kleinste schijnsel van licht weer te geven, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Terwijl donkere tinten contrasteren met het zilver en goud, bieden gedempte kleuren een Scandinavische touch. Dunne lijnen bieden een subtiel effect en kunnen worden geaccentueerd met extra gouden accessoires en highlights. 

Elsie’s introductie
Elsie: vasthoudend, zorgzaam en loyaal. De eerste werknemer van Graham & Brown, cruciaal voor het succes van het bedrijf en de inspiratie voor deze blauwgrijze tint. Gekozen om gecombineerd te worden met de Lagom collectie. 

Meer informatie:
Graham & Brown
webshop.nl@grahambrown.com
www.grahambrown.com

Publicatiedatum: