Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur Jan Dossche van USFloors:

“COREtec palmt renovatiemarkt in op Batibouw”

Volgens Jan Dossche van USFloors - COREtec® heeft zijn bedrijf reeds goede zaken gedaan op Batibouw. Zeker over de professionele dagen is hij zeer te spreken. "Op die dagen hebben we als COREtec® de renovatiemarkt ingepalmd", geeft hij aan.

Voor het 3e jaar op rij brengt COREtec®, onderdeel van het Amerikaans-Belgische bedrijf USFloors, de laatste vloertrends naar Brussels Expo. "Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen? Op Batibouw bewijst COREtec® waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs en producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector", is Jan Dossche van mening.
"Een nieuwe vloer leggen is vandaag de dag een koud kunstje. Vroeger behield je de vloer die in je huis aanwezig was of ging je een keer voor een nieuwe, die dan een leven lang mee moest. Een nieuwe COREtec®-vloer koop, plaats en bewandel je op een dag: de zwevende klikvloer klikt eenvoudig in elkaar, over eender welke ondergrond, zonder ondervloer of voorbereiding. Ook in de kelder of badkamer."

Batibouw zet dit jaar sterk in op het thema Healthy Indoor Climate. "De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend", aldus Jan Dossche.

Meer informatie:
USFloors International 
Textielstraat 20 BE
8790 Waregem
www.coretecfloors.eu

Publicatiedatum: