Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Experience Days van zondag 3 tot en met dinsdag 5 maart

Voorjaars- en zomercollectie Dôme Deco telt vier thema's

Dôme Deco presenteert de nieuwe voorjaars- en zomercollectie. Die bestaat uit vier verschillende thema's. Geïnspireerd door invloeden van over de hele wereld biedt het merk een totaalinterieurconcept aan met een ‘cosmopolitan identitiy’. Dôme Deco gaat hierbij op zoek naar combinaties van materialen, kleuren en texturen. Het bedrijf distribueert meubels, woonaccessoires, verlichting en textiel.  

Unieke stoffen en contrasten zijn de sleutelwoorden van Dôme Deco. Contrasten zijn het resultaat van het combineren van elementen van inhoud en vorm (warm-koud, licht-donker, stadsdorp, mannelijk-vrouwelijk, stedelijk-landelijk). Er wordt ook gewerkt aan een eigen, unieke collectie, mede vormgegeven door opkomende designers. 
De nieuwe spring- & summercollectie is opgedeeld in vier thema’s:

Avant-Garde
Avant-Garde is het artistieke thema. Het thema combineert klassieke vormen met een minimalistische afwerking. Het definieert zich door de verfijnde kleuren en texturen. Een nieuwe lichtblauwe tint Purist Blue staat centraal in dit thema en representeert rust en sereniteit.



Wanderlust
Wanderlust is geïnspireerd door reizen en het ontdekken van lokale omgevingen. Het opzoeken van unieke plekken die nog nooit eerder gevonden zijn. Dit thema bevat items met verschillende oorsprongen. De stijl en de materialen die gebruikt zijn in dit thema zijn een combinatie van traditie en moderne accenten.

Woodland
Woodland is gebaseerd op luxe producten geïnspireerd door de natuur. Een natuurlijk thema met zwarte accenten. Breng met dit thema de natuur in huis en creëer een groene atmosfeer. Leder en donker hout zijn de belangrijkste materialen in dit thema.

Allure
Allure staat voor glamour en elegantie. Het toont smaakvol ingerichte interieur settings met een vleugje luxe. Donkerpaarse accenten en gouden items gecombineerd in verfijnde interieurs.
De nieuwe collectie van Dôme Deco is te zien in de 800 m² showroom te Dilsen-Stokkem. Dôme Deco lanceert ook de nieuwe Signature items, stukken speciaal ontworpen voor Dôme Deco, en vormgegeven door opkomende designers.

Binnenkort organiseert Dôme Deco de Experience Days. Het event zal plaats vinden van 3 tot en met 5 maart 2019. Het team ontvangt een 160-tal bezoekers in de showroom om de nieuwe collectie te presenteren. Verder kunnen klanten meegenieten van interessante workshops, een overnachting in Hotel Terhills en verfijnd eten in een cosmopolitan setting.

Meer informatie:
Dôme Deco
info@domedeco.com
www.domedeco.com

Publicatiedatum: