Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bestemd voor liefhebbers van geometrische vormen"

Silestone lanceert slanke spoelbak

Silestone® by Cosentino voegt een nieuw model spoelbak toe aan de Integrity collectie. De nieuwe spoelbak genaamd Integrity Q heeft een slanke, minimalistische uitstraling. Deze spoelbak is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een strakke spoelbak die perfect gecombineerd kan worden met het keukenwerkblad in dezelfde kleur als de spoelbak. Met de afmetingen 41 x 51 x 17,5 cm en een bijna vierkante vorm, is het Q-model uit de Integrity by Silestone® spoelbakken collectie bestemd voor liefhebbers van geometrische vormen. De nieuwe vorm is aantrekkelijk dankzij de smalle, strakke hoekradius.

Een belangrijk kenmerk is het monolithische ontwerp: een 3D-element uit één stuk Silestone®, wat een gevoel van eenheid en harmonie geeft aan de andere architecturale elementen. Zoals alle Integrity spoelbakken heeft Integrity Q een hoge vlekbestendigheid, een lage porositeit, een hoge kras- en schokbestendigheid en is de spoelbak gemakkelijk in onderhoud. Bovendien zijn de Integrity spoelbakken getest en goedgekeurd voor gebruikt in combinatie met een kokend water kraan. Dit maakt de spoelbakken perfect voor gebruik in zowel privé- als professionele keukens.

Momenteel is Integrity Q verkrijgbaar in twee populaire Silestone® kleuren: de wittint Silestone® Blanco Zeus en de marmerlook Silestone® Eternal Calacatta Gold. Beide kunnen mooi gecombineerd worden met de werkbladen in dezelfde Silestone® kleur, of met andere kleuren uit de collectie. Zo is deze spoelbak niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in gebruik.

Meer informatie: www.silestone.nl

Publicatiedatum: