Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Schoonheid, comfort, spontaniteit en flexibiliteit als uitgangspunten'

Stolab lanceert meubelenlijn Prima Vista

Prima Vista is een nieuw meubelontwerp van Marit Stigsdotter en Staffan Lind. Zij ontwierpen het programma, bestaande uit een eettafel en stoelen, met als uitgangspunten schoonheid, comfort, spontaniteit en flexibiliteit. Zo moest de tafel uitschuifbaar zijn en de stoel comfortabel en geschikt voor lang tafelen.

De Prima Vista tafel is met een enkele handgreep te verlengen. Het tussendeel blijft in de tafel zitten, zodat het altijd bij de hand is. De lade heeft een praktische uitneembare voering van kurk, die ook apart gebruikt kan worden. Qua vorm past de tafel ook heel goed bij andere eetkamerstoelen, zoals Miss Holly en Lilla Ă…land. Tafel en stoel zijn vervaardigd van massief berkenhout, en afgewerkt met transparante lak, lichte matte lak, olie of een kleur naar keuze. De zitting van de stoel is met stof bekleed en is ook verkrijgbaar met een afneembare hoes. De tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Marit Stigsdotter is meubelmaker en ontwerper. Staffan Lind is grafisch vormgever en ontwerper. Marit en Staffan hebben samengewerkt bij verschillende designprojecten van Stolab, waaronder meubelen, verlichting, en buitenmeubilair. Stolab maakt op kleine schaal meubelen van massief hout in hun eigen fabriek, met veel aandacht voor duurzaamheid. Daarbij werken ze samen met een aantal vooraanstaande ontwerpers.

Bron: mynewsdesk

Meer informatie:
Stolab
Info@stolab.se 
www.stolab.se

 

Publicatiedatum: