Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe directeur bij Unifloor

Met ingang van 1 februari 2019 is Willem-Jan Candel (52) toegetreden als algemeen directeur van Unifloor Underlay Systems B.V. in Deventer. Willem-Jan heeft ruim 30 jaar management- en verkoopervaring in verschillende branches en bij diverse organisaties. Bij Unifloor legt hij de focus op de afzetgroei binnen zowel de nationale markt als de exportmarkten.

Links nieuwe directeur Willem-Jan Candel met vorig directeur Gerco Morsink.  

Over zijn nieuwe rol binnen Unifloor geeft Willem-Jan aan: “Als klant vindt men bij Unifloor passende ondervloer oplossingen voor elke vloersituatie. Ik maak kennis met een zeer professionele en kritische afzetmarkt. Samen met een gemotiveerd team van Unifloor medewerkers gaan we de relatie met onze klanten nog verder optimaliseren waarbij ‘duurzaamheid’ en ‘klanttevredenheid’ centraal zullen staan.”

Unifloor Underlay Systems B.V. maakt onderdeel uit van het in Deventer gevestigde Bosgoed Holding B.V. Gezien de forse groei van zowel Unifloor als Forest (beide vallende onder Bosgoed Holding) is het nu tijd om een organisatiewijziging door te voeren. Willem-Jan neemt het ‘stokje’ over van Gerco Morsink die daardoor zijn volledige aandacht kan geven aan de verdere (internationale) groei van de Forest Group bedrijven.  

Meer informatie:
Unifloor Underlay Systems
www.unifloor.nl 

Publicatiedatum: