Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In april feestelijke opening van The Water Studio in Amsterdam

AXOR breidt customizable badkamercollectie uit

Tijdens de ISH-vakbeurs in Frankfurt (maart 2019) onthult AXOR twee nieuwe AXOR MyEdition-varianten met een stijlvolle finish. Deze kranen zijn verkrijgbaar in twee afwerkingen. In een wereld waarin alles is aan te passen aan persoonlijke smaak, biedt AXOR MyEdition een nieuwe dimensie op het gebied van personalisatie. Het strakke design in combinatie met het personaliseerbare concept maakt het mogelijk het badkamerinterieur naar eigen wens vorm te geven.

AXOR MyEdition badkraan vrijstaand.

Ter ere van het 25-jarig bestaan lanceerde AXOR de AXOR MyEdition collectie, het resultaat van een samenwerking met het winnende 'Red Dot Design Team 2018': Phoenix Design. Voor het eerst werd de innovatieve PowderRain-technologie toegepast in een kraan. De kranen uit de AXOR MyEdition collectie bestaan uit de lineair vormgegeven body en de afwerking middels een stijlvolle cover. Deze twee onderdelen zijn volledig te personaliseren met verschillende exclusieve materialen en kleurvariaties als 'brushed black chrome' of 'polished gold'. AXOR breidt de collectie verder uit om badkamers te creĆ«ren die uitdrukking geven aan eigen smaak en voorkeur. 

AXOR MyEdition Leather.

In april vindt de feestelijke opening van The Water Studio in Amsterdam plaats, met de onthulling van een geheel nieuwe AXOR-collectie. Na het succes van The Water Studio in London komt dit concept nu ook naar Amsterdam. In de stijlvolle studio van 200m2 staan de collecties en innovaties van AXOR en hansgrohe centraal. Via de twee spectaculaire douchebronnen is een scala aan hoofd- en handdouches te beleven, en technieken en prestaties onder allerlei omstandigheden te ervaren en vergelijken. In de speciale architectenruimte is volop ruimte om te experimenteren met de verschillende kwalitatieve materialen. 

AXOR MyEdition Marble White.

AXOR MyEdition Marble Black.

Meer informatie: www.axor-design.com

Publicatiedatum: