Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Thema zijn speelse dieren tot fantasierijke stadspanorama’s

Kinderbehang zorgt voor droomwereld

Het behangmerk Mr Perswall heeft onder de naam Imaginarium een nieuwe kindercollectie geïntroduceerd. De behangpatronen van Imaginarium zijn uniek vormgegeven en variëren in thema van speelse dieren tot fantasierijke stadspanorama’s. De collectie bevat zowel patronen die zichzelf herhalen als afbeeldingen die een gehele muur beslaan.

Bij het ontwerpen van de Imaginarium-collectie hadden de ontwerpers van de Mr Perswall-studio zichzelf als doel gesteld om een droomwereld voor kinderen te creëren. De collectie speelt zodoende in op de artistieke creativiteit en fantasie van kinderen. De collectie omvat 38 verschillende soorten behang en 28 patronen, die qua formaat op de wensen van de klant kunnen worden afgestemd.

Mr Perswall is een pionier binnen de digitale behangsector. De studio is een groot voorstander van persoonlijke expressie. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan innovatieve patronen en biedt mogelijkheden waarbij de klant zelf eigen behangpatronen kan creëren. Mr Perswall is samen met de merken Engblad & Co, Boråstapeter, Cole & Son en Wall&Decò onderdeel van de Wall Vision Group.

Meer informatie:
Mr Perswall
www.mrperswall.com

Publicatiedatum: