Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Winkelinterieurontwerpster Denise Biharie van 12,5-jarige Mwoodz

"Een goede winkelinrichting moet vooral functioneel zijn, niet te overheersend"

Mwoodz bestaat 12,5 jaar. Het bedrijf van Mark Mostert maakt onderdeel uit van Berkel Flowers & Plants en verzorgt inrichtingen van winkels. "We zijn vooral actief in de detailhandel. Momenteel doen we veel in de bloemenbranche", laat winkelinterieurontwerpster Denise Biharie weten.
Mwoodz beschikt over een eigen ontwerp- en productieteam. "Daardoor krijgt de klant altijd een interieur op maat. We stellen ook altijd een overzichtelijke, goede buitenpresentatie van de betreffende winkel samen. Dit alles om de juiste indruk te geven bij het winkelend publiek."

Mark Mostert en Denise Biharie, geportretteerd op de beurs TrendZ.

De meubels van Mwoodz geven winkels een frisse, trendy uitstraling. "Ze bestaan uit een groot aantal standaardelementen dat qua maat en afwerking eenvoudig is aan te passen. Hierdoor kunnen ze snel geproduceerd worden."
Mwoodz maakt gebruik van verschillende houtsoorten, zoals vuren, mdf en multiplex. Voor de bovenbladen worden zink, hout of kunststof in verschillende designs toegepast. 

"Een goede winkelinrichting moet anno 2019 vooral functioneel zijn, zeker niet te overheersend. Het gaat per slot van rekening om de producten die zo goed mogelijk gepresenteerd en verkocht moeten worden.
Kasten zijn daarbij onmisbaar. Ze creëren hoogte, presentatieruimte en sfeer. Sokkels - ook wel zuilen genoemd - zijn ideaal voor het presenteren van producten die speciaal onder de aandacht van klanten moeten worden gebracht. 
Wat je verder ziet is dat er steeds meer gekozen wordt voor gebruik van duurzame materialen, en hergebruik van materialen", weet Denise.

De winkelinterieurontwerpster heeft samen met collega’s een lijn winkelmeubels ontworpen voor bloemisten waarbij de focus ligt op flexibiliteit. "Die meubels zijn licht in gewicht en daardoor kan er ieder seizoen eenvoudig een nieuwe opstelling gecreëerd worden", vertelt ze. "Daarnaast hebben ze een trendy uitstraling waardoor ook lifestyleartikelen goed tot hun recht komen in een bloemenwinkel", weet Denise uit ervaring.

Als Denise voor het eerst een winkel bezoekt inventariseert ze samen met de klant wat het beste bij die zaak past. Ze adviseert bij het kiezen van de juiste meubels voor de totaalinrichting zodat de routing en presentatie optimaal zijn. Tenslotte vertaalt ze alle eisen en wensen in een 3D-ontwerp zodat de klant een goed beeld krijgt van de toekomstige winkelinrichting.

Meer informatie:
MWoodz
Klappolder 160
2665 MP Bleiswijk
Tel. 010 52 200 32
info@mwoodz.nl
www.berkelflowers.nl
www.mwoodz.nl