Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tegelgalerie.nl verkoopt veel langwerpige tegels gelegd in visgraatmotief

Peter van de Breevaart: "Ook in tegelland is groen een van de meest trendy kleuren"

Tegelgalerie Halsteren verkoopt al vele jaren vloer- en wandtegels. Niet alleen (van) grote maar ook kleinere merken uit landen als Engeland, Duitsland en Frankrijk. Directeur Peter van de Breevaart stelt zijn assortiment zorgvuldig samen. Kwaliteit vindt hij daarbij een belangrijk criterium. De tegelvormen die hij in huis heeft zijn legio, uiteenlopend van hexagon, octagon, rounds, diamonds, eclips tot mozaïek. En dat in vele kleuren en maten. "Maar langwerpige tegels aangebracht in een visgraatmotief gaan op dit moment het hardst", weet hij.

Directeur Peter van de Breevaart van Tegelgalerie.nl. FOTO ARTEGROEP.NL

"Ook in tegelland is groen op dit moment een van de meest trendy kleuren", zo laat Van de Breevaart desgevraagd weten. Niet geheel toevallig is Quiet Clearing door Histor uitgeroepen tot de Trendkleur van 2019. Bij de Tegelgalerie gaat eveneens die groene kleur als warme broodjes over de toonbank. Ook online.
Kenmerkend voor groen is dat deze kleur voor een levendig, groots gevoel en tegelijkertijd een aards en kalmerend effect zorgt. De trend is een directe reactie op het verharden van ons interieur door de toenemende hoeveelheid tech in huis. 

In de showroom in Halsteren zijn honderden verschillende tegels te zien, maar voor wie verder weg woont, heeft Van de Breevaart ze ook online gezet. Op www.tegelgalerie.nl zijn ze te bewonderen. De sortering is heel ruim, vertelt de eigenaar. "Wij hebben klassieke wand- en vloertegels zoals hexagon- en octagontegels. Klassieke patronen die nooit vervelen. Maar we leveren ook bijzondere mozaïeken en Bisazza cementtegels."

Winckelmans
Patroonvloeren van Winckelmans lopen het hardst. Het gaat om authentieke producten, die al meer dan 100 jaar bestaan. "Als je erop let, zie je deze tegels overal om je heen", aldus Van de Breevaart. "Dubbelhard gebakken vloertegels, door en door gekleurd, in veel vormen, unikleuren en maten, ongeglazuurd, vorstbestendig, onverslijtbaar en dus overal toepasbaar.
Het Halsterse bedrijf sluit met zijn focus op tegelvloeren aan bij de trend op het gebied van wonen. "Tegenwoordig mag een tegelvlak ook weer gezien worden", voegt Van de Breevaart eraan toe. "Dus patchworkachtige patronen zijn helemaal in."

Tegelplan
Met name mensen die in historische panden wonen en liefde hebben voor de karakteristieke details die daar vaak in aanwezig zijn, vormen de doelgroep voor de klassieke tegelcollectie. "De combinatie van omgaan met mensen, het creëren van een mooi tegelplan dat past bij de klant en woning maakt ons werk geweldig", vertelt Van de Breevaart. "Genieten van kunst op de wand of vloer is een andere invalshoek van de beleving van kunst. Er zijn zoveel mooie tegels en tegelwerken gemaakt. Als je er oog voor hebt, zie je ze overal. Als de klant daar blij mee is, dan kan ook ik daar enorm van genieten."

Klantenvertellen.nl
Op het onafhankelijke klantenvertellen.nl geven professionals en consumenten de onderneming een 8,9. Ze zijn vooral erg positief over de persoonlijke aandacht, het vakmanschap en de montage. 
De tegels zijn dus zowel online als in de showroom door bedrijven én particulieren te bekijken en te bestellen. Indien gewenst, kan Tegelgalerie de montage door eigen vakkundige medewerkers laten uitvoeren. Op de bestelsite Tegelgalerie.nl scoort het bedrijf een mooie 8,5.

Meer informatie:
Tegelgalerie.nl
Canadaweg 12A
4661 PZ Halsteren
+31 (0)164 - 746010
info@tegelgalerie.nl
www.tegelgalerie.nl