Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Functioneel ontwerp veelzijdig gebruik als kaptafel of bureau

De Pala kaptafel, ontworpen door Sarah en Henrik Böttger, heeft een puur en functioneel ontwerp en biedt een veelzijdig gebruik als kaptafel of bureau.

Het is gemaakt van massief en gefineerd eiken en beschikt over twee compartimenten met verwijderbare magnetische panelen. Uitgerust met een smalle lade met een geïntegreerde ladeverdeler voor praktische opslag en een afneembare spiegel.
Gecombineerd met zijn minimale proporties en geïntegreerde opslag is Pala een geschikte keuze voor mensen die weinig ruimte hebben.

Beïnvloed door hun ambachtelijke achtergrond delen broer en zus Sarah en Henrik Böttger een sterke interesse in materialen en ontwikkelen ze nieuwe producten door na te denken over dagelijkse scenario's, om nieuwe ideeën over vorm en functie te ontdekken. In hun in Duitsland gevestigde designstudio creëren ze producten en meubels in samenwerking met internationale bedrijven.

Meer informatie:
Case
info@casefurniture.com
www.casefurniture.com