Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In de nabije toekomst wordt een webshop gelanceerd

Serviescollecties Brass, Nura, Usko, White Ceres en Allure zien levenslicht

Het Belgische merk Fine to Dine (F2D) heeft een aantal nieuwe serviescollecties geïntroduceerd. De collecties heten Brass, Nura, Usko, White Ceres en Allure en hebben elk een eigen thema.

Brass is geïnspireerd op de culinaire culturen van het Midden-Oosten en Azië. De porseleinen schalen en borden van Brass hebben dankzij het glazuur een robuust, metaalachtig uiterlijk met een gehamerde textuur.

Nura is een collectie van glazen borden en schalen met een elegant en minimalistisch uiterlijk. De buitenkant heeft een mooie textuur, terwijl de binnenzijdes van de borden en schalen glad aanvoelt. De collectie is verkrijgbaar in zwarte als grijsgetinte kleuren.

Usko doet denken aan de Mediterraanse keuken. De borden en schalen worden gekenmerkt door olijfgroene en grijze tinten. Dankzij een speciale glazuur is elk afzonderlijke stuk uniek. De collectie laat zich goed combineren met wintergerechten, maar komt ook tot zijn recht met verse salades of bowls.

White Ceres is een vervolg op de oudere Black Ceres en Grey Ceres-collecties van F2D. Het witte serviesgoed is gemaakt van porselein van hoge kwaliteit. Door de glazuur die is gebruikt heeft elk stuk van de collectie een eigen unieke tint.

Allure is een elegant serviesgoed van wit porselein. Deze collectie geldt als een favoriet van F2D.

Over Fine to Dine
F2D werd in 2016 opgericht in België. Het bedrijf wilde een merk creëren dat inspeelt op de laatste trends en innovaties binnen de markt. F2D is daarbij gefocust op de horeca en levert zijn collecties aan professionele restaurants en hotels.

Alle F2D-collecties worden gemaakt door een Belgisch productteam in nauwe samenwerking met een internationaal team van productspecialisten en ontwerpers. Onderzoek, creativiteit en marktinzichten worden gecombineerd om meerdere trendgebaseerde collecties te ontwikkelen die beantwoorden aan de behoeften van de professional. 

De creatieve ontwerpen worden overgedragen aan gespecialiseerde productie-eenheden over de hele wereld, afhankelijk van de materialen en productvereisten. Zodra design en vakmanschap samenvloeien en kwaliteitsnormen worden vervuld, worden alle producten samengesteld in nauwe samenwerking met het ontwerpteam.

Waar te vinden
F2D wordt vaak gebruikt door professionals in de creatieve foodservice-industrie, via een netwerk van hospitality dealers over de hele wereld. Hoogwaardige restaurants en hotels, als the Jane in Antwerpen, maar ook kleinere creatieve bedrijven gebruiken de op trend gebaseerde F2D-collecties om hun culinaire creaties te presenteren.

In de nabije toekomst zal F2D een eigen webshop lanceren.

Meer informatie:
Fine to Dine
Tel: +32 14 23 00 11  
info@aertsnv.be  
www.finetodine.com 

Publicatiedatum: