Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onder de dakpan is een zorgvuldig ontworpen nestmand gemaakt

Kuiken ontwerpt Birdhouse voor vogels

In overleg met Vogelbescherming Nederland heeft ontwerper Klaas Kuiken het Vogelhuis ontwikkeld. Een samenvoeging van een basale terracotta dakpan met de archetypische vorm van een huis. Het resultaat is een opmerkelijk product dat er niet alleen goed uitziet, maar ook bijdraagt ​​aan de toename van de vogelstand in steden en dorpen.

In het Birdhouse, onder de dakpan, is een zorgvuldig ontworpen nestmand gemaakt van hout en een vogelscherm bevestigd. Deze nestmand zorgt voor goede ventilatie, voorkomt dat de vogels naar andere plaatsen onder het dak gaan en maakt het heel gemakkelijk om het nest schoon te maken na een broedperiode.
Door een of meer van deze Birdhouse-dakpannen te installeren, wordt ervoor gezorgd dat vogels een veilige plek hebben om te verblijven en hun kuikens groot te brengen. In plaats van onder de dakpannen te kruipen om een ​​nest te bouwen, kunnen de vogels nu in hun eigen gezellige huisje blijven hangen.

Meer informatie:
Klaas Kuiken
Westervoortsedijk 73 
6827 AV Arnhem
info@klaaskuiken.nl
www.klaaskuiken.nl