Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectie strandlakens uitgebreid met vier zomerse exemplaren

KAAT komt met kleurrijke collectie

Accessoiremerk KAAT Amsterdam introduceert de nieuwe voorjaarscollectie. Het assortiment kussens en plaids bevat verschillende kleuren, structuren en materialen gecombineerd met elkaar. Fluweel blijft dit voorjaar populair, maar ook katoen en stoer linnen, voor een meer natuurlijke look, maken deel uit van de nieuwe collectie.

Nature’s energy
Breng buiten naar binnen door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren. Denk hierbij aan een botanische mix met planten, kussens en plaids in een kleurenpalet van groen, lichtblauw en oker. 

Sunset setting
Bij de accessoires uit Sunset Setting vormen verschillende tinten roze in combinatie met geel, rood en blauw het uitgangspunt. Deze kleuren doen denken aan een zomerse zonsondergang.

Natural living
Omdat de buitenwereld al hectisch genoeg is, groeit de behoefte aan rust in het interieur. Linnen gecombineerd met zachte kleuren als beige, grijs en roze brengen harmonie en rust.  

Elegant Classics
Klassieke invloeden zijn weer helemaal terug in het interieur, natuurlijke vormen, verfijnde patronen en dierlijke prints. De trend Elegant Classic is klassiek, luxe en elegant. Ook in het kleurgebruik zijn deze invloeden herkenbaar. Olijf, naturel en wit voeren de boventoon, aangevuld met een vleugje goud.

Green harmony
De stijl Green Harmony zorgt voor harmonie in de slaapkamer. De kleur groen is kalmerend en heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand. Het is de kleur van de natuur en van het leven. 

Vintage vibes
De retrotrend Vintage Vibes is geïnspireerd op de jaren ’50 en geeft een nostalgisch en tegelijkertijd vrolijk gevoel. Zachte poedertinten in de kleuren roze, blauw, lila en mosterdgeel.

Eclectic madness
Eclectic madness: individualistisch, kleurrijk en eclectisch. Alles kan en alles mag. Felle, bonte kleuren als geel, rood, blauw, groen en roze worden met elkaar gecombineerd waardoor gewaagde contrasten ontstaan. Krachtige, uitgesproken kleuren worden in de dessins gecombineerd met sprankelende bloemen, opvallende geometrische vlakken en karakteristieke banen. 

Blue tones
Accessoires in alle mogelijke blauwtinten. Door de juiste combinatie te kiezen, krijgt het interieur een meer klassieke, landelijke of juist  moderne uitstraling. 

Vier nieuwe zomerse strandlakens
De collectie strandlakens van KAAT Amsterdam, die vorig jaar is geïntroduceerd, wordt dit voorjaar uitgebreid met vier zomerse, kleurrijke exemplaren. Alle strandlakens van KAAT Amsterdam zijn gemaakt van zacht katoen.

Meer informatie:
KAAT Amsterdam
Heereweg 33A
2161 AC Lisse
info@kaatamsterdam.com
www.kaatamsterdam.com

Publicatiedatum: