Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Vanaf de tweede helft van 2019 wordt Niko Home Control beschikbaar voor elke woning'

Een van de deelnemers aan Batibouw 2019 was Niko. Het bedrijf stond er met de Niko Home Control, dat vanaf juli op de markt komt. Volgens een woordvoerder geeft het systeem volledige controle over je woning, altijd en overal. "Met Niko Home Control maak je voor een beperkt budget elk huis slim, op elk moment. Of je nu verbouwt of niet."

Verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering, geluidsinstallatie en slimme energiemeters: met Niko Home Control kan alles centraal bediend worden. "Zo win je aan comfort en maak je je huis veiliger, energiezuiniger en flexibeler. Waar je ook bent, je bedient je woning met je smartphone, je tablet of een touchscreen."

Vanaf de tweede helft van 2019 wordt Niko Home Control beschikbaar voor elke woning, ongeacht het budget. "Voor een beperkte investering krijgt de klant meteen een brede waaier aan nieuwe mogelijkheden voor huisautomatisering, of het nu om een nieuwbouw, een renovatie of een bestaande woning gaat."

Meer informatie:
Niko
Industriepark-west 40
9100 Sint-Niklaas
www.niko.com

Publicatiedatum: