Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Vaak gebruik gemaakt van hout en staal in felle kleuren'

Vestre lanceert nieuw design buitenmeubilair

Tijdens Stockholm Design Week 2019 presenteerde het Noorse bedrijf Vestre het resultaat van de nieuwe samenwerking met de Zweedse designstudio Front. Het nieuwe ontwerp, Folk, is een tijdloze serie buitenmeubilair met een lange levensduur, die zowel in een stadse als meer natuurlijke omgeving op zijn plaats is. De serie bestaat uit een bank met of zonder rug, een afvalbak in twee uitvoeringen en een fietsbeugel.

Vestre gebruikt voor zijn meubels vaak hout en staal in felle kleuren. Front wilde daarom een serie ontwerpen met dezelfde moderne en futuristische uitstraling. Visueel gezien bestaan de banken van drie eenvoudige elementen van aluminium en vurenhout, dat met lijnolie behandeld is. De bank heeft twee poten, wat het plaatsen vergemakkelijkt. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden, en het aluminium wordt geproduceerd met 100 procent hernieuwbare energie.

Meer informatie:
Vestre AB
Bergebyvägen 27 
685 34 Torsby 
+46 (0) 560 688877 
info@vestre.com
www.vestre.com

Bron: Inredningsnyheter

Publicatiedatum: