Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op 1e dag debat 'Geen klimaatplan mogelijk zonder de bouwsector'

Batibouw gaat donderdag van start

Donderdag 21 februari gaat de 60e editie van Batibouw van start in de Brusselse Expo-hallen. Het is de grootste Belgische vakbeurs voor bouw, renovatie en woninginrichting voor professionals en het grote publiek. Tal van exposanten tonen er hun nieuwste collecties op het gebied van bouw en wonen. De beurs stelt dit jaar drie thema's centraal: New Way of Living, Healthy Indoor Climate en Smart Building.

Met het thema Healthy Indoor Climate wordt gewezen op het belang van een gezond binnenklimaat. New Way of Living speelt in op verschillenden tendensen: een terugkeer naar de stad, dure bouwgronden en kleinere woonoppervlaktes. De hele bouw- en verbouwsector, van projectontwikkelaar tot meubelfabrikant, biedt antwoorden op deze trends. Ten slotte schenkt de beurs dit jaar meer aandacht aan Smart Building, een verzamelnaam voor alle nieuwere bouwtechnieken, waarbij efficiƫntie telkens het codewoord is.

Geen klimaatplan mogelijk zonder de bouwsector  
Hoe groot is de ecologische impact van de bouwsector en wat moet de bouwsector doen om dit tegen te gaan? Een prangende en meer dan ooit actuele vraag waarover zes autoriteiten uit de bouwsector zullen debatteren op de openingsdag van Batibouw. Met onder meer Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck en Marc Dillen, directeur-generaal van de Vlaamse Confederatie Bouw hebben Batibouw en organisator architectura.be enkele klinkende namen kunnen strikken voor dit debat: Klimaatplan

Meer informatie:
www.batibouw.com

Locatie
Brussels Expo
Belgiƫplein 1
1020 Brussel

Professionele dagen:
- Donderdag 21 februari 2019 van 10.00 tot 18.30 uur; 
- Vrijdag 22 februari 2019 van 10.00 tot 21.00 uur.
De beurs vindt plaats tot en met 3 maart.